Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
Impressie: Station Fullhouse.

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Weekendje Station Fullhouse Ter Apel.

Station Fullhouse bestaande uit Richard , Roland , Sean , Tom , Per , en Marvin.

Hebben afgelopen weekend van 27 tot en met 30 januari 2012 weer een grandioze uitzending verzorgt via de Frequentie 94.50 fm stereo.

Het was de bedoeling om vrijdagsmorgens rond 06:00 uur te beginnen met draaien maar door technische problemen werd het pas vrijdagavond tegen 20:00 uur,

maar dat was ook voor korte duur want het bleek dat de originele fabrieks koppelbuis was verbrand.

Daarom ging het zaterdag rond 13:00 uur wel definitief van start vanuit het Cafe Fullhouse uit Ter Apel  en begonnen de verzoeken binnen te stromen .

De zender en mast stonden ergens anders opgesteld ,

Zaterdagsavonds kwam zangeres Silvia Swart nog even langs om nog enkele nummers live ten gehore te brengen en daar werd vrolijk en feestelijk op gedanst in de zaal.

Het was een drukte van belang tijdens het draaien want menig liefhebber van piraten muziek was aanwezig in het cafe en het was ook heel gezellig druk.

En de zondag was ook weer een dag om nooit te vergeten want de aanloop bleef maar komen en wederom weer bere gezellig bij Station Fullhouse .

Er werd besloten om de maandag ook nog even met te pikken maar dat werd tegen de middag onmogelijk gemaakt door het Agentschap Telecom en Gemeente en de brief zal volgen maar die word niet aangenomen en niet getekend gaat linia recta retour afzender.

Het Agentschap was zaterdags overdag ook al langs geweest met de inmiddels bekende witte bus dit keer de nieuwste zonder trapje maar er werd besloten gewoon door te gaan met de programma’s .

Omstreeks kwart voor één werd er een eind aan gebreid omdat het Agentschap er op stond dat het afgelopen moest zijn en daarom werd besloten om het verder voor gezien te houden .

Maar een retour aan de band dat is zeker Deze Station laat zeker weer wat van zich horen dit jaar wanneer dat is dat hoort men dan wel weer op de magistale frequentie 94.50

Ps het inmiddels alweer rijdende busje van AT staat op foto vanuit auto geknipt omdat ze op dat moment net weg reden ze sloegen af en toen moest er met eigen auto om gedraaid worden toen was het spoor bijster maar er zijn foto’s .

 

Verder nog wat technische gegevens.

Zender RVR Vj 15000 / 15 kw op 10 kw.

VRJD koppelbalk RVR

Antenne’s de bekende goudkleurige CTE Fabrieksbreedband 6 x .

Antenne kabel  1 ¼ 

Mobiele Mast  65 a 70 meter.

Audio gebeuren .

Innovonics.

D&R Clubmate mengtafel.

Broadcast Partner CAT Stereocoder.

2 Draaitafels Van merk NK Realloops.

Edison Stereoverbreder.

En een Ultraflex.

Namens Epc wil ik Gerard bedanken voor de ingezonden foto's en verhaal, super zo.

Voor meer foto's klik dan even op het knopje fotoalbum 1

fotoalbum 1 Bezoek Agentschap Telecom>>fotoalbum

Met Vriendelijke Groet,

Johnny