Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
Aanmelden voor een gebruikersnaam

Hallo, waarscheinlijk ben je een nieuwe user op onze website en wil je een gebruikernaam aangevraagd om in te loggen op onze website www.etherpiraten.com

Aanmelden kost slechts enkele minuten en bied je veel meer mogelijkheden dan wanneer je niet bent ingelogt.

Er zijn slecht enkele velden verplicht voor een correcte aanmelding, deze zijn aangegeven met een sterretje. Wel willen wij je adviseren om een zo sterk mogelijk wachtwoord te kiezen om misbruik van je account te voorkomen.

Wanneer je een foutmelding te zien krijgt dat er al 3 accounts actief zijn maar je toch een gebruikersnaam wil aanvragen neem dan contact op met ons via mail zodat wij dit nader kunnen beoordelen.

Ook wanneer je andere vragen hebt m.b.t. het aanmelden twijfel niet en stel ze ons gerust via de mail!!

Wij hopen hier het aanmelden voor een gebruikersnaam te hebben besproken en willen iedereen dan ook veel surf plezier toewensen op onze website www.etherpiraten.com.

Het Etherpiraten.com Team