Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Mega Piraten Festijn - Borger

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Afgelopen zaterdag avond 19 mei 2007 was het dan weer zover, het Mega Piraten Festijn in Borger werd weer georganiseerd. Dit jaar was er een heel waslijst aan artiesten aangetreden om de avond te vullen met gezellige Nederlandse muziek. Niet alleen de populaire en inmiddels bekende artiesten zoals Marianne Weber, Arne Jansen, Jan Smit en Jannes waren deze avond op de bune te zien maar ook de wat onbekendere artiesten uit diverse regio's zoals Rene Becker, Patrick, Roef en Marian (X-factor) en Ria en Willemlen lieten hun lied horen.

Ook was er een verrassingsoptreden van Mooi Wark aan het begin van de avond waardoor direct de hele tent uit zijn dak ging !! Met het nummer "in de blote kont" stond iedereen te springen en te hossen vooral voorin de zal ging het publiek goed uit zijn dak en een bierdouche was dan ook heel normaal.

Natuurlijk waren ook diverse bekende en minder bekende radio stations naar dit feest toegestroomd en er weren dan ook weer diverse leuke plaatje geschoten van diverse t-shirts door de hele zaal.

Ook was er geen gebrek aan gezellige dames die ook helemaal uit hun dak gingen bij de inmiddels zeer populaire artiesten uit Vollendam, Jan Smit, Nick & Simon en nu ook de 3 J's !! Het was dan ook geen uitzondering dat je bij diverse wel een traantje zach lopen door de zeer aangrijpende liedjes die de jongens maken.

Verder verliep de avond na onze menings in een gezellige en gemoedelijke zweer mede door de ingezette beveiliging van Beck Beveiliging.

Wij willen van deze gelegenheid ook gebruik maken Radio Robot te bedanken voor het beschikbaar stellen van de kaarten om deze impressie te kunnen maken en zelf mee te kunnen genieten van deze zeer gezellige en geslaagde avond !!

Een compleet foto album van de door ons gemaakte foto is hier te bekijken

Met Vriendelijke Groet,

Michel