Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Tiroleravond Radio Robot

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Tiroleravond RADIO ROBOT in Rolde super geslaagd met ruim 500 mensen !!!

,,Wunderbare Stimmung, nicht normal” was het eerste wat de bekende Oostenrijkse volksmuziek zanger Marc Picher zei na zijn tweede sessie van ruim een uur afgelopen vrijdag in Horeca Hofsteege in Rolde. Het waren de mensen achter de piratenzender Radio Robot die uit liefde voor de volksmuziek voor de 2 de keer een Tiroler avond organiseerde. Als hoofdact had de organisatie Marc Picher uit Ried im Zillertal aangetrokken.

Marc Pircher is een zeer geliefd volksmuziek zanger die in de Duitstalige landen de bekendheid heeft van Jan Smit hier in Nederland. En hij heeft het waar gemaakt. Van de eerste tot de laatste minuut van zijn beide sessies stonden de mensen op de stoelen en was het één groot feest. De rest van de avond werd gevuld met Die Bayerwaldflitzer en Die Limburger Buben. Zowel de organisatie als de mensen van Horeca Hofsteenge waren zeer positief naar afloop.

,, Geen trammelant, één groot feest, jong en oud in de zaal. Wij zijn enorm tevreden aldus Hofsteenge van de gelijknamige horecazaak in Rolde. Fotos van deze avond zijn te vinden op de site van Radio Robot.

De organisatie van het feest Pieter en Theo van Radio Robot denken er aan om in oktober weer een Tirolerfeest in de omgeving te organiseren. Er zijn plannen om de zeer bekende Zellberg Buam naar Nederland te halen en ook de belvauer jonge staan op het programma , maar of dit nog lukt is afwachten gezien de bomvolle agenda van de drie broers uit het Zillertal. Wij houden onze muziekvrienden op de hoogte.

Voor Oktober 2008 is Marc Pircher weer vastgelegd. Alle informatie is hierover te vinden op www.radiorobot.nl .

 

Met Vriendelijke Groet,

Michel en Pieter www.radiorobot.nl