Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Piraten Feest in Alteveer

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Afgelopen zaterdag avond 2 juni 2007 was het dan weer zover, alweer het 5e Piraten Feest in Alteveer werd weer georganiseerd. Dit jaar was als klap op de vuurpijl een optreden van de Eveningstars gepland !!

Maar voor het dan eindelijk zover was was er eerst nog een optreden van de zanger Arjan. Dit bracht al vroeg op de avond de stemming er goed in bij de mensen in de zaal.

Ook was er rekenschap gehouden met de mensen die niet zo goed te been waren en hier waren voldoende tafels en stoelen voor beschikbaar, dit was een goede zet want hier werd nuttig gebruik van gemaakt.

En waar jannes komt zijn natuurlijk ook zijn fans te vinden die we hier in grote getalen tegen kwamen met diverse t-shirts en sjaaltjes. Toen Jannes ook eenmaal op het podium verscheen (in zijn achtertuin) ging het dak er bijna letterlijk vanaf !!

Verder was de warme hap hier ook goed verzorgt die natuurlijk altijd goed smaakt na de nodige drankjes die rijkelijk vloeide de gehele avond.

Wij willen van deze gelegenheid ook gebruik maken de organisatie van het Piraten Feest in Alteveer te bedanken voor het beschikbaar stellen van de kaarten om deze impressie te kunnen maken en mee te kunnen genieten van deze zeer gezellige en geslaagde avond !!

 

Een compleet foto album van de door ons gemaakte foto is hier te bekijken

Met Vriendelijke Groet,

Michel