Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: B & W uit Valthermond

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies

Donderdag 10 augustus was het zover de B & W combinatie met een soort mini marathon aan de band via 96.0 Mhz vanuit Valthermond, een dorpje onder de rook van Emmen, wel bekend is dat dorpje (misschien) bij velen onder ons, want onze Silvia, de dochter van de platenkoning JB Swart, maar ook een zangeres die eigenlijk op geen enkele marathon mag ontbreken.

Met een ruim 40 meter hoge mast waarin 6 antennes hun werk doen van de ruim 1 kw zender kan er eingelijk niets fout gaan.
De zender is op verzoek niet op foto gezet!

Al op vrijdag een hoop artiesten die kwamen optreden, Linda, Silvia (ps wat hebben die 2 dames het druk de laatste tijd...)Hendry, Peter Bresil.
Kortom genoeg artiesten voor een geslaagd feest en dat was het!!!

Uiteraard was ook hier geen gebrek aan de nodige drankjes en happies.
Alles was uitermate goed verzocht en je kon de consumpties gewoon pakken, natuurlijk werdt een vrijwillige bijdrage in de fooienpot wel op prijs gesteld.
We hebben helaas door tijdgebrek niet alles kunnen fotograferen van de optredende artiesten.
Wat mij wel ingefluisterd werd, dat er steeds iemand op die foto's staat, een mannetje van zo tegen de 70 jaar, dik buikje, met een rood blauw wit shirt, dit is de peetvader van dit station, zonder zijn inzet was deze marathon niet mogelijk geweest, deze man, ene Appie (jonkie) W uit Valthermond heeft heel veel sponsors geregeld voor dit station.

Dus Appie W...Hulde, en bedankt namens de Wielewaal , Brescia en de Kleine Wielewaal.

Moest er bij vermeld worden en terecht!

Ook de charmante telefoniste had niet te klagen aan aandacht, de telefoon stond roodgloeiend, en de sms'sjes kwamen in grote getale binnen!

Al met al dus ..TOP heren daar in Valthermond.

Rest mij verder niets dan het team van de B & W te bedanken voor de gastvrijheid en tot volgend jaar maar weer.

Auke