Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Laser FM (02-12-2001)

Algemene toelichting Impressies en overzicht Impressies


De nachtmerrie van iedere opsporingsambtenaar !!

Zoals eerder vermeld, was het dit weekend (eerste weekend van December 2001) weer raak voor het Amsterdamse weekend station Laser FM 95.8. Gisteren, Zondag 2 December, werd rond 13:00h het station weer het zwijgen opgelegd. Alle zend-apparatuur werd in beslag genomen, op de antenne na.

Op uitnodiging van Laser FM, ging het Etherpiraten.com Team richting Amsterdam, om eens met eigen ogen te komen kijken hoe Laser FM weer terug in de ether werd gebracht.

Terwijl Divisie Telecom met een tevreden gevoel huiswaarts rijden, wordt de nieuwe zender alweer tevoorschijn gehaald.

Stonden de heren van Divisie Telecom niet op dezelfde plek te posten totdat wij zouden komen ?? Afijn, voor de moeite deze foto, we waren er dus toch !!

De antenne werd netjes achtergelaten door Divisie Telecom. Misschien te veel gevaren toeslag gekregen van de vorige inbeslagnames ??

Maar het werd uiteraard wel heel erg op prijs gesteld door de technische staf van Laser FM ! Aansluiten en draaien maar...

Alle programma's van Laser FM worden vanuit deze studio in de ether gegooid.

DJ Marcel de Vries erg blij dat Laser FM weer terug in de lucht is !!

Uiteraard moet er, zolang het kan, overheerlijke muziek gedraaid worden.

Nadat Divisie Telecom weer huiswaarts gingen, nadat ze enige tijd hadden gepost bij de zend-lokatie om te kijken of de technische staf van Laser zou komen opdagen, werd er met veel lol en plezier hard gewerkt om rond 19:15h Laser weer terug in de lucht te brengen, met een nieuwe zender.

Enkele quotes van afgelopen avond:

Laser FM algemeen: 'Zouden de heren problemen thuis hebben of zijn ze allemaal vrijgezel? Aangezien ze iedere zondag op pad zijn. Of zou de weekendtoeslag zo hoog zijn? ;-))'

John Hendriks:'Terwijl Divisie Telecom weer naar huis rijden, zijn wij weer in de lucht !!' John draaide speciaal voor Divisie Telecom 'Let the music play'.

Tijdens de avond werd er nog levendig gepraat over het feit dat stations zoals Laser FM, en andere in het land, elke keer uit de lucht worden gehaald, en dat andere stations, o.a. de zogenaamde kraker-zenders, gewoon kunnen blijven draaien, zonder ook maar één keer Divisie Telecom aan de deur te hebben. Is het populariteit ?? Of is Divisie Telecom bang voor rellen bij het oprollen van kraker-zenders ?? Of wil elke opsporingsambtenaar zo'n mooie blauwe kratje van Laser FM in zijn privé collectie hebben ??

Het antwoord zal helaas uitblijven, maar één ding is zeker, Laser FM zal volgende week gewoon weer in de lucht zijn.


Met Vriendelijke Groet, Etherpiraten.com Team