Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
Geen activatie code

Hallo, waarscheinlijk ben je een nieuwe user op onze website en heb je zojuist een gebruikernaam aangevraagd om in te loggen op onze website www.etherpiraten.com

Om je gebruikersnaam te kunnen activeren heb je een code nodig die je toegestuurd krijgt naar de door jou opgegeven e-mail adres tijdens het aanmelden. Deze code worden direct verstuurd en staat dus binnen enkele seconden al in je mailbox.

Heb je van ons nog geen code ontvangen en is het al meer als 10 minuten geleden dat je je gebruikernaam hebt aangevraagd, dan is er helaas iets mis gegaan. Het probleem kan dan 2 oorzaken hebben:

* Je hebt tijdens het aanmelden geen goed of geldig e-mail adres opgegeven.

* Je internetprovider ziet onze activatiemailtjes als spam en bezorgt het daarom in je ongewenste post map of helemaal niet. Dit eerste geval komt veelal voor bij hotmail en live mail adressen. Het laatste komt gelukkig weinig meer voor maar een oplossing voor dit probleem kan zijn door een gratis hotmail of gmail account aan te vragen en je hiermee aan te melden op onze website. Ook kun je je wel aanmelden met je mail adres waar je geen code voor hebt ontvangen, maar dan zal je ons even op de hoogte moeten stellen hiervan d.m.v. een e-mail te sturen met dat mail adres met vermelding van de gebruikersnaam die je zojuist hebt aangevraagd. Het nadeel van deze laatste optie is echter wel dat je NOOIT direct in zult kunnen loggen aangezien wij ook gewoon werkende mensen zijn die niet 24u per dag achter de pc zitten om jouw mailtjes te beantwoorden, hiervoor graag je begrip !!

Wij hopen hier de mogelijkheden van de niet ontvangen activatiecode te hebben besproken en willen iedereen dan ook veel surf plezier toewensen op onze website www.etherpiraten.com


Het Etherpiraten.com Team