Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!

Impressie: Piraat uit de Veenvelden

 

Eind April was het dan weer zover Lex & Angela en Michel waren weer eens op pad. Dit maal was het uitstapje gepland in Drenthe waar we een aantal dingen hadden ingepland voor dit lang weekend. Echter voor de maandag

avond was nog geen planning gemaakt, maar toen we eens belde naar een piraat in de omgeving of we langs konden komen om een kijkje te komen in de studio, waren we al heel snel welkom!! Helaas werd het allemaal iets later dan gepland door het zoeken in de veenvelden van Drenthe waar deze piraat verstopt zat.

 

 

Een maal aangekomen op de locatie aangekomen zagen we al snel een mooie uitschuifbare mast staan met daarachter een mooie grote schuur die was ingericht als studio. Door dat de studio leuk was aangekleed met enkele lichtreclameborden en enkele poster zag het er gezellig uit.

 

Ook de apparatuur in de studio was goed voor elkaar en was ook allemaal zeer netjes weggewerkt. Ook de enkele donderden cd's waren zo netjes uitgestald dat je meteen diegene kon pakken die je zocht. Voor het draaien van al deze schijfjes wordt er gebruik gemaakt van 2 cd spelers die je hieronder op elkaar ziet opgesteld.

 

Na enkele uren gepraat te hebben over de Nederlandse etherpiraterij onder het genot van wat fris hebben we nog enkele foto's genomen en zijn we weer huiswaard gekeerd.

 

Wij willen deze piraat heel hartelijk danken voor de gastvrijheid van deze avond en zullen ook zeker een keer vaker langs gaan bij in piraat in Drenthe. Dus als we bij jullie ook welkom zijn laat het ons weten en misschien komen we eens langs als we in de buurt zijn!!

 

MetVriendelijke Groet,Michel