Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
836

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Niet in de lucht, toch gepakt ??!! punt 16 Jul 2003 19:00
Dhr. Ademma van het Agentschap Telecom lijkt met de inbeslagnames van gisteren, Dinsdag 15 Juli, een nieuwe stap te hebben gezet met het uit de lucht halen van de piratenzenders in Twente. Zelfs als men niet meer in de lucht zijn, loopt men nog kans gepakt te worden. Kijk ook naar de razzia van afgelopen April in Drenthe.

Vele vragen hebben ons vandaag bereikt, of dit nu allemaal maar kan en mag. Helaas mogen de ambtenaren van het Agentschap Telecom een huiszoeking doen, als ze de eigenaar van het perceel verdenken van illegale uitzendingen. Daarom willen wij iedereen de tip geven om na de uitzending, de zender af te koppelen en weg te zetten. Dat wil zeggen, alle kabels eraf en niet in de buurt van de antenne. Zolang de zender 'zendklaar' is, mag men deze in beslag nemen. Alleen moet men het begrip 'zendklaar' zeer ruim nemen. 'Zendklaar' houdt eigenlijk in, dat een zender dat zonder al te veel moeite aangesloten kan worden voor gebruik, al 'zendklaar' is. Een voorbeeld van een zender die niet 'zendklaar' is: de zender in een kist, zover mogelijk van de antenne vandaan, in een andere kamer of schuur, met een slot op de kist. Dan is het mogelijk om er onderuit te komen, omdat er simpelweg te veel moeite moet worden gedaan om de zender aan te sluiten.

Dus heren piraten, wees gewaarschuwd, want zelfs als je uit de lucht bent, bestaat de mogelijkheid om nog steeds gepakt te worden door het Agentschap Telecom !!

Trefwoorden: agentschap telecom lucht zender 'zendklaar'<< Terug