Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3170

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Heb jij het AT gezien?? punt 18 Mar 2013 23:09
2013-03-18-vaste_meetpunten_agentschap_telecom.pngOmdat sommige van jullie graag willen weten waar het Agentschap Telecom is geweest en waar ze wellicht nu zijn, wordt dit regelmatig in ons forum gemeld door jullie. Het leek ons daarom handig om deze informatie van jullie over het Agentschap Telecom in kaart te brengen.

Wij hebben de 12 vaste meetpunten van het Agentschap Telecom alvast voor jullie in kaart gebracht, aangezien die (voorlopig) gelijk blijven. Mocht het Agentschap Telecom ook (weer) gebruik van hun mobiele meetpunten waarvan jullie de locatie met zekerheid weten, kunnen deze ook worden toegevoegd door bij kenteken voor de optie "mobiel meetpunt" te selecteren.

Maar aangezien de postbodes van het Agentschap Telecom zich mobiel verplaatsen en dus ook het meest door jullie worden gespot, hebben wij vast de bij ons bekende kentekens in het toevoeg formulier gezet zodat het slecht enkele seconden duurt om wat toe te voegen. Wanneer er een toevoeging wordt gedaan zal er automatische rond de laatst bekende locatie een cirkel ontstaan, zo zie je waar de ambtenaar van het Agentschap Telecom zich mogelijk op dat moment bevind. Als er binnen 24uur een toevoeging wordt gedaan van het zelfde kenteken zal er een lijn tussen de locaties ontstaan en zal de cirkel zicht verplaatsen naar de laatst bekende locatie.

Vanaf heden zullen alle meldingen in ons Piraten Praten forum van waar het AT zich bevind worden verwijderd!! Wij hopen zo een ergernis van sommige users over de vele topics weg te nemen en een toevoeging te doen voor de users die wel waarde hechten aan deze informatie. Eventuele tips om dit onderdeel verder te verbeteren kunnen aan ons worden gemaild, waarvoor alvast onze dank.
Je vind het nieuwe onderdeel in ons menu na het inloggen onder het kopje AT > AT gezien.

Trefwoorden: jullie agentschap telecom locatie bekende toevoeging at<< Terug