Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1465

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Forums op Etherpiraten.com !! punt 06 Jan 2006 23:44
Zoals velen van jullie al hebben gemerkt zijn er de afgelopen weken/maanden behoorlijk groote werkzaamheden geweest aan alle forums. Voor de werkzaamheden kwam het namelijk regelmatig en vooral s'avonds voor dat de forums erg lang nodig hadden om te openen. Door een compleet nieuw systeem toe te passen is dit probleem nu opgelost !!

Enkele nadelen kwamen ook al snel aan het licht bij dit compleet nieuw systeem. Jullie als users konden je eigen postings niet meer verwijderen wat erg vervelend was omdat dingen die verkocht of duidelijk waren niet meer verwijderd konden worden wat leide tot erg groote forums. Dit probleem is inmiddels nu ook opgelost en daarom willen wij ook iedereen vragen om de forums zo schoon en overzichtelijk mogelijk te houden door posting in koop/verkoop & Vinyl direct te verwijderen als het verkocht is of als je het niet meer wil verkopen !! Dit geeft een overzichtelijk forum voor elke user en voor jullie zelf geen nuteloze e-mailtjes of telefoontjes.

Bij de ontvangstforums kwam ook al snel een probleem aan het licht, namelijk dat de smilies die net een paar weken voor het introduceren van het nieuwe forum systeem erin waren gezet het ook niet meer deden helaas. Dit probleem is nog NIET opgelost, maar wordt aan gewerkt zodra er naast 60u werken per week weer tijd wordt gevonden voor onze hobby !!

Wij willen iedereen bedanken voor het eventueel getoonde begrip voor de werkzaamheden op diverse avonden de afgelopen weken. Wordt zeer gewardeerd !! De users die alleen maar met negatieve reacties konden komen bedankt, als je denkt dat je het beter kan ga u gang !!

Groeten Michel
Etherpiraten.com

Trefwoorden: jullie werkzaamheden forums opgelost<< Terug