Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
97

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Live broadcasting... punt 03 Jan 2002 18:24
Zo allereerst iedereen een heel gelukkig en luisterrijk en een machtig goed zend 2002. Het is weer even geleden, maar zoals je wel weet is het hier erg druk, zowel als op het e-mail gebeuren als op de "zaak". Er komen de laatste tijd veel mailtjes binnen met vragen over "broadcasting" zowel voor internet als voor de FM.

Dit is erg leuk om te beantwoorden want vele jaren geleden (intussen 20 jaar) heb ik gezworen om de "Amateur" te helpen. Er komen vele vragen binnen over "sound processing" wat is nu het beste, ik probeer hier altijd zo goed mogelijk antwoord op te geven, maar toch blijft het een kwestie van "smaak" en "geld". Het blijft wel zo dat "professioneel" erg schaars is en meestal duur en het wereldje is erg klein.

Maar we doen ons best om jullie met de juiste mensen in contact te krijgen, wij verkopen immers alleen maar computers etc. Goed ik hoop dat het weer een behulpzaam 2002 wordt en dat we elkaar weer helpen, het zendwereldje is immers klein en ieder kan hulp gebruiken.

Verder meld ik dat onze site weer geheel is aangepast, een beter overzicht van de foto's, nieuwe video filmpjes, en natuurlijk de nieuwjaars foto's. Mocht je dus tijd hebben surf gerust eens langs: www.radiohitec.nl

We zijn bezig om het test rapport van de "bright Audio" af te ronden (echte aanrader), deze wordt dus binnenkort gepubliceerd op onze site, als het zover is hoor je het via deze site.

Wat mij nog rest, ik hoop weer op een daverend euro zend jaar, en tot ziens of tot kijks op de radio of internet/webcam.

En natuurlijk Etherpiraten.com team tot ziens in de studio om het "intervieuw" af te ronden, en natuurlijk jullie ook een waanzinnig goed 2002!!!!!

Greetz The Hi-Tec crew
Mail to: info@radiohitec.nl

Trefwoorden:<< Terug