Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
496

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Roulette 103 laat na ruim 10 jaar weer van zich horen..... punt 17 Nov 2002 09:25
Baarm- Sommigen zullen misschien wat langer moeten nadenken. Roulette 103 was dat niet…….Het is inmiddels dan ook ruim 10 jaar geleden dat er noodgedwongen een eind kwam aan een van de meest kwalitatieve regiozenders van Nederland, Roulette 103. Opgestart in 1986 als non-stop muziek zender, maar al snel gegroeid naar een club met meer dan 100 hardwerkende radiomakers, die in staat waren de best beluisterde radiozender in Baarn en wijde omgeving vorm te geven.

Roulette 103 vormde het bewijs dat het invullen van station met een regionale actualiteiten beslist niet ten koste van de beluisterbaarheid hoefde te gaan. Sterker nog, de regioprofilering zorgde voor extra waardering bij het verenigingsleven en de luisteraars.

In maart 2003 zal Roulette 103 wederom te beluisteren zijn in Baarn en wijde omgeving middels een evenementenzender. Veel terugblikken naar de periode van toen afwisselen met de actualiteit van nu. Kortom Baarn krijgt 1 maand terug waar men al die jaren recht op had. Een regiozender die de belangen van gemeente, verenigingen en luisteraars op een sfeervolle wijze via de ether en de kabel laat horen.

Nu na ruim 10 jaar zijn tal van de radiomakers van weleer, weer van de partij. Geen computers vol voorspelbare deuntjes, maar weer de verassende persoonlijke invulling van de radiomakers doet de “ziel’ van de succesvolle regioradio weer herleven.

Eind maart zal de reunie worden afgesloten met een bruisend feest in Baarn, waarbij de Roulette drive in show ook weer van de partij zal zijn.

Alle ontwikkelingen rond Roulette103 kunt u terugvinden op internet. Surf naar www.roulette103.com en herleef of blik vooruit naar dat wat komen gaat. Tevens is het mogelijk om via de internetsite meer informatie aan te vragen. Heeft u speciale herinneringen aan die tijd, of wilt u of een of andere wijze een bijdrage leveren aan dit initiatief, laat u stem dan horen via www.roulette103.com.

Trefwoorden: roulette 103 radiomakers baarn<< Terug