Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3571

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Drie stations de klos binnen 24 uur! punt 11 Mar 2016 18:02
2016-03-11-GdJdAPA.jpgHet Agentschap Telecom zit niet stil de laatste weken en zo ook gisteren en vandaag niet, ruim buiten de kantooruren is gisteren de etherpiraat 'Radio Bianca' uit de lucht gehaald. Aanwezig bij het station dat met een enkele MOSFET uitzond vanuit de omgeving van Denekamp waren de heren van der Star en Brouwer. De uitzending zou vanaf de locatie Almelo uitgepeild zijn maar over een boetebedrag zijn geen uitspraken gedaan door de heren.

Een paar uur later op de vroege vrijdagmorgen was het raak in Saasveld waar de uitzending van het Soasels Trio op de planning staat. Het station dat met een geschat vermogen van 1900 Watt en een enkele antenne provisorisch in een boom gemonteerd zijn uitzending vanaf een andere locatie aanstuurde is de gehele opstelling kwijt geraakt. Naast de gebruikte zender van het merk Elenos ging het onder meer om de gebruikte computer inclusief dongle en de sturing. Inmiddels is het station weer te beluisteren via de 94.50MHz!

Het derde station waren de heren draaiende onder de naam Twentse Super Combinatie ofwel de TSC, het station was een kort moment aan het testen middels de 94.50MHz toen het Agentschap telecom op locatie kwam. In Enter ging het om de zelfde heren die ook het Soasels Trio tot zwijgen brachten, de heren Brouwer en de Boer namens het Agentschap Telecom. De Twentse Super Combinatie draaide vanaf eigen grond maar ook hier zijn net als bij de Bianca geen uitspraken over het te verwachten boetebedrag gedaan.

Geruchten omtrent een aangepast boete-beleid aangestuurd vanuit het hoge noorden werden door de dienders ontkracht en zoals al eerder aangegeven werpt het huidige beleid zijn vruchten af. Namens het gehele EPC-team succes met de eventuele wederopbouw!

Trefwoorden: agentschap telecom station heren uitzending locatie



<< Terug