Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3519

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Kort onbemand avontuur voor Anti AT en Bosgigant punt 28 Jul 2015 20:35
2015-07-28-pbZiSdx.jpgActief zijn ze de laatste dagen de heren van het Agentschap Telecom, dit keer moest de zender schuilgaand onder de naam 'Club Anti AT en de Bosgigant' het ontgelden. De onbemand geplaatste opstelling in de omgeving van Vilsteren hield het wel geteld negentig minuten vol voor de boswachter ter plekke was, de man was druk doende om de stormschade op te ruimen en stuitte toen op de opstelling.

De aanwezige aggregaat is door de man uitgezet waarna er contact is gezocht met Politie en het AT, beide partijen waren relatief snel aanwezig waarna de ontmanteling ook zo gebeurd was. Tijdens de actie onder leiding van Harry Nijland is de gehele opstelling inclusief zender (een enkele mosfet), aggregaat, computer en mast meegenomen door het AT en de gemeente. Om de aggregaat draaiende te houden was er een 60 liter vat met brandstof aanwezig ook deze is door de ambtenaren in beslag genomen.

Na een korte zoektocht door de mensen achter het station bleek dat het zenderhok en de mast reeds gedemonteerd op de gemeentewerf aanwezig waren. Op de foto's is te zien hoe de opstelling er bij stond voor het werkbezoek, namens het EPC team succes met een eventueel vervolg op deze actie!

Trefwoorden: at opstelling aggregaat aanwezig<< Terug