Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3493

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Grof geschut ingezet tegen Mediagroep Z/O Drenthe! punt 16 Apr 2015 13:23
2015-04-16-1dnjqOu.jpgGisterenmiddag viel na een periode van een maand dan toch het doek voor de Mediagroep Zuid Oost Drenthe, de zender was blijkbaar al een tijd een doorn in het oog van het AT gezien de eerdere pogingen om de onbemande zender te ontmantelen. Waarschijnlijk ook de reden dat Dhr. De Boer namens het Agenstschap Telecom vele andere overheid werkers heeft ingezet. Naast het AT was namelijk de politie, de gemeente, het waterschap en een aantal mensen met een kettingzaag aanwezig.

Dit hele peloton om slechts een enkele Mosfet met een geschat vermogen van 300 watt op 30 meter hoogte te verwijderen, het mag blijkbaar weer wat kosten om een signaaltje uit de lucht (of boom?) te halen. Het vermogen van de zender werd de afgelopen maand door een enkele ros antenne de omgeving in geslingerd. Tijdens deze actie zijn alle gebruikte onderdelen voor deze uitzending meegenomen en verdwenen in de auto van het AT.

Namens het EPC team weer succes met wederopbouw en dit zal niet al te lang op zich laten wachten aldus het station. Foto's van de actie zijn zoals altijd HIER te vinden.

Trefwoorden: zender at<< Terug