Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3107

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Nieuwe functies voor advertentie forums!! punt 23 Sep 2012 00:04
2012-09-23-scripten.pngVelen van jullie die met enige regelmaat in de advertentie forums kijken, was het vast al opgevallen dat er een filter bovenin de overzichten was toegevoegd voor enkele werken geleden. Ook stond er ineens voor je eigen topic een klikbaar hokje (checkbox) waar je helemaal niks mee kon, tot vandaag!!

Voor het scriptwerk achter de 2 extra functies is inmiddels vrije tijd gevonden om het allemaal werkend te maken. Met de filter kun je de overzichten makkelijk opschonen van het geen wat je toch niet interesseert. Want wat moet je b.v. nu met al die te huur advertenties als je iets wil kopen?? Je kan het dus vanaf nu allemaal filteren!!

Het klikbaar hokje (checkbox) voor je advertentie kun je gebruiken wanneer je meerdere advertenties ineens wil verwijderen. Helaas is het dan (nog) niet mogelijk om een verwijderreden op te geven. Ook kun je niet aangeven wanneer een andere EPC user het van je hebt gekocht, zodat je een beoordeling over de afhandeling kunt invullen.

Verder zijn er nog enkele kleine probleempjes opgelost die de afgelopen weken waren gemeld via de mail of privé bericht aan "ontvangst emmen".
Heb je nog een probleem gevonden laat het weten dan zullen we het proberen te verhelpen. Ook wanneer je nog suggesties hebt voor onze website zijn deze altijd welkom!!

Trefwoorden: kun<< Terug