Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3092

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraten beginnen politieke partij !! punt 27 Aug 2012 20:31
2012-08-27-12.jpgEen zestal Nederlandse Etherpiraten hebben een politieke partij opgericht.
Vandaag is de naam etherpiratenpartij.com officieel aangemeld bij de meldkamer van de Tweede Kamer.
De, in hun ogen, vernieuwende partij heeft een uitgebreid programma en hopen met hun standpunten veel stemmen binnen te halen.

Het volledige partij programma vindt U hier onder :

Afschaffen accijns op rookwaren én alcoholhoudende dranken.

Het halveren van legale zenders in Nederland, zowel op radio als tv. Het standpunt van onze partij is, toen de mast in Smilde affikte, miste ook niemand de legale zenders, dus waarom handhaven?

Antennemasten tot 82 meter mogen zonder vergunning overal geplaatst worden, mits deze zijn voorzien van een keurmerk. Dit keurmerk wordt uitsluitend door de etherpiratenpartij.com verstrekt, en in vele (alle) gevallen gegeven.

Het Agentschap Telecom (onderdeel van het Ministerie van EZ) wordt per direct opgeheven. De werknemers zullen worden begeleid naar passend werk, zoals bv antennemasten bouwen voor piraten, vullen van aggregaten en bardiensten. Wanneer dit niet lukt zal er een ontslagvergoeding volgen ten hoogste van 1 week werken.

Gemeenten zullen belangeloos moeten mee werken aan het organiseren van feesten, waarin de etherpiraat centraal staat.

Het bezoeken van een dame van lichte zeden dient in een ander, lager BTW tarief te vallen.

Zoals onze zusterpartij, de piraten partij, zijn wij ook voor het vrij downloaden van internetbestanden. Dit geld ook voor het binnenhalen van pornofilmpjes, als het maar 18+ is.

Het ietsiepietsie verkeerd invullen van een aangifte der belasting is wat ons betreft geoorloofd. U mag gewoon terug stelen wat ons betreft.

Geld naar ontwikkelingslanden gaat de grens niet meer over, we hebben het hier zelf hard nodig.

Het bellen naar 0900 nummers, zoals bv Katja's geile hotline dient gratis te zijn voor een ieder die beneden 100.000 euro verdiend. Per jaar, dat dan wel weer.

Willem-Alexander dient zijn villa in Griekenland zelf in de brand te steken voor dat de Grieken het doen. Doet hij dat niet dient Maxima een striptease te geven tijden Prinsjesdag.

Het afsteken van (zwaar) vuurwerk is het gehele jaar toegestaan.

Scooters dienen minimaal een snelheid te kunnen halen van 70KM/PU.

Het in de brand steken van flitspalen zal worden gezien als baldadigheid, en worden bestraft met een vermanend vingertje.

Ook het gooien van een waxinelamphoudertje richting wie ook maar zal worden afgedaan als baldadigheid, en wanneer men hard genoeg heeft gegooid richting iemand zal er een bonus op komen te staan.

Tot zover de plannen van Uwer etherpiratenpartij.com.
Kijk ook op onze website om mee te discussiëren wat betreft onze standpunten.

©teledagblad.nl

Trefwoorden: etherpiratenpartijcom het dient<< Terug