Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2660

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel uitslag WK 2010 voetbalpool definitief bekend !! ~rectificatie~ punt 12 Jul 2010 12:51
Het was gisteravond tot aan de allerlaatste minuut nog zeer spannend welk land er voor het eerst wereldkampioen zal worden, helaas werd dit Spanje en niet Nederland zoals we met zijn alleen hadden gehoopt !! Ook in onze voetbalpool was het tot op het laatste moment nog zeer spannend. Alle uitslagen zijn nu goed ingevuld en er is nogmaals een berekening uitgevoerd om zeker te zijn dat eventuele nog niet berekend punten zeker zijn meegerekend bij iedereen !!

De gelukkige winnaar van de Katruud 16x sample stereocoder is user Darinka.
Singel pakketten a 10stuks van JB Swart zijn gewonnen door users JW & MPCNOORDIJK STATIONVOLGASS . De 3 singles aangeboden door Mooifeesie zijn gewonnen door user STATIONVOLGASS PIRATEN-$BEEK.
Voor de volgende users die op plaats 5 t/m 10 zijn geeindigd ontvangen het Etherpiraten pakket: PIRATEN-$BEEK, NOZEM FM, KROEZZZ DEZWARTEZIGEUNER, ATLETICO RADIO, NIEVELD, LANGE_MANS, MUZIEKBOERTJE, ARJANH.

Wij willen bovenstaande users feliciteren met hun gewonnen prijs maar wel vragen om hun adres gegevens naar ons te mailen, geen gegevens geen prijs natuurlijk !! De users zullen van ons zo wie zo nog een bericht via de e-mail ontvangen met de vraag naar hun gegevens.

Namens Etherpiraten.com en sponsors iedereen bedankt voor het meedoen !!

Trefwoorden: gewonnen users<< Terug