Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
22

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel De nachtmerrie van iedere opsporingsambtenaar !! punt 03 Dec 2001 23:18
Zoals eerder vermeld, was het dit weekend weer raak voor het Amsterdamse weekend station Laser FM 95.8. Gisteren, Zondag 2 December, werd rond 13:00h het station weer het zwijgen opgelegd. Alle zend-apparatuur werd in beslag genomen, op de antenne na.

Op uitnodiging van Laser FM, ging het Etherpiraten.com Team richting Amsterdam, om eens met eigen ogen te komen kijken hoe Laser FM weer terug in de ether werd gebracht. Klik hier om de foto reportage te bekijken !!

Nadat Divisie Telecom weer huiswaarts gingen, nadat ze enige tijd hadden gepost bij de zend-lokatie om te kijken of de technische staf van Laser zou komen opdagen, werd er met veel lol en plezier hard gewerkt om rond 19:15h Laser weer terug in de lucht te brengen, met een nieuwe zender.

Enkele quotes van afgelopen avond:
Laser FM algemeen: 'Zouden de heren problemen thuis hebben of zijn ze allemaal vrijgezel? Aangezien ze iedere zondag op pad zijn. Of zou de weekendtoeslag zo hoog zijn? ;-))'
John Hendriks:'Terwijl Divisie Telecom weer naar huis rijden, zijn wij weer in de lucht !!' John draaide speciaal voor Divisie Telecom 'Let the music play'.
Dennis Ruyer:'Sinterklaas was er vanavond vroeg bij, om een reserve zender in de schoen van Laser FM te stoppen'.

Tijdens de avond werd er nog levendig gepraat over het feit dat stations zoals Laser FM, en andere in het land, elke keer uit de lucht worden gehaald, en dat andere stations, o.a. de zogenaamde kraker-zenders, gewoon kunnen blijven draaien, zonder ook maar één keer Divisie Telecom aan de deur te hebben. Is het populariteit ?? Of is Divisie Telecom bang voor rellen bij het oprollen van kraker-zenders ?? Of wil elke opsporingsambtenaar zo'n mooie blauwe kratje van Laser FM in zijn prive collectie hebben ??

Het antwoord zal helaas uitblijven, maar één ding is zeker, Laser FM zal volgende week gewoon weer in de lucht zijn.

Trefwoorden: laser fm divisie telecom lucht ??<< Terug