Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2125

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Mobiele mast in beslag genomen in Saasveld!! punt 09 Oct 2008 11:57
Hedenmorgen rond 8.00h was het Agentschap Telecom aanwezig met 5 personen t.w de heren Brouwer, Nijland, van Essen, van der Star en Boer, met ondersteuning van een 12-tal politieagenten waaronder 2 hondenbegeleiders, op een perceel aan de Westriksweg in Saasveld.
Aanleiding hiertoe was een mobiele mast die daar stond en volgens de heren van het AT in Februari 2008 al in beslag genomen was. Een politieagent zou hier langs zijn gereden en de mast hebben herkend en heeft daar foto's van gemaakt, deze zijn opgestuurd naar het AT en vergeleken met het beeld materiaal wat in hun bezit was en aangezien het om de zelfde mast zou gaan heeft justitie besloten om de mast op te laten halen.

Er werd ook een jongeman, zonder dat er weinig aanleiding toe was, in de boeien geslagen en afgevoerd nadat hij was besprongen door 5 mensen van het AT en politie. Gewoon te gek voor woorden.

Bergingsbedrijf Kraal uit Hoogeveen was aanwezig met een dieplader waar nadat de mast, een zelfrijdende verbouwde torenkraan, werd opgelierd en afgevoerd werd naar de domeinen te Hoogeveen.

Tevens werd er uit een zender die ook op dat perceel aanwezig was de laden uitgetrokken en ook inbeslag genomen. het zou hierbij gaan om een Telefunken FM-zender met mosfetten erin.

De foto's die gemaakt zijn tijdens deze inbeslagname die zijn te bekijken in het Fotoalbum

Ook een cameraman van RTVOost was aanwezig dus houd ook het nieuws vanavond in de gaten.

Jongens succes toegewenst door het hele EPC Team.

Trefwoorden: aanwezig mast at<< Terug