Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
2011

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Prijswinnaars Mega Piraten Festijn Borger !! punt 14 May 2008 21:28
Aanstaande zaterdag 17mei is het dan weer zover, het Mega Piraten Festijn te Borger. Ter gelegenheid van dit festijn mocht Etherpiraten.com 5 x 2 vrijkaarten verloten. Er kwamen veel goede antwoorden binnen!! Helaas waren er ook dit keer weer mailtjes met goede antwoorden zonder naam en adres gegevens, erg jammer !! Ook waren er mensen die meerdere mailtjes sturen met diverse antwoorden, zei werden uitgesloten van deelname.

Het goede antwoord op de vraag: "Voor de hoeveelste keer wordt het Mega Piraten Festijn in Borger georganiseerd??" moest het goede antwoord zijn "vierde (4e) keer" De eerste keer was namelijk in 2005 en toen was ook Etherpiraten.com erbij voor een impressie te maken van het toen grootste festijn ooit in Drenthe, die impressie is terug te vinden na het inloggen in het menu onder impressies > 2005.
Ook dit jaar zal het Etherpiraten.com team aanwezig zijn en speciaal voor de liefhebbers zullen we een aantal T-shirts meebrengen !!

Prijswinnaars:
Jan van Dam - Zuidlaren
Geja - Vledderveen(Gr)
Rik Keizer - Emmen
Henk de Jonge - Sappermeer
Herman Kolmer - Bargeroosterveld

Namens Etherpiraten.com gefeliciteerd met de vrijkaarten en iedereen die ook zaterdag aanwezig zal zijn heel veel plezier gewenst !! Rest ons niks minder dan onze sponsor Radio Robot te bedanken voor het beschikbaar stellen van de entree kaarten.

Trefwoorden: festijn etherpiratencom antwoorden<< Terug