Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1976

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Helaas, Station Dubbel D uit de ether!! punt 06 Apr 2008 10:05
Het leek een leuke zonnige zondag met leuke muziek via 95.1 MHz te worden, maar helaas werd er roet in het eten gegooid door Dhr. Barels van de gemeente politie Emmen met 4 collega's van hetzelfde korps.

Station Dubbel D uit Oranjedorp bij Emmen, was via deze frequentie bezig met een marathon uitzending.

Rond 09:00 kwam Dhr. Barels met een nogal agressieve houding tegenover de jongens de studio binnen. Alles moest gelijk van het stroom af een er mocht zelfs niet even afgekondigd worden.

Allemaal een beetje vreemd, want ik ken de Dhr. Barels als een nogal rustig overkomend persoon. (misschien met het verkeerde been uit bed gestapt, wie zal het zeggen)

Er werd een stuurzender en een enkele mosfet meegenomen. De grote eindtrap van 5,5 kW bleef door een SPOEDJE gelukkig staan.

Bron: Stefan (Dubbel D)

Foto's en opname van de inbeslagname zijn onderweg en worden in de loop van de dag bijgeplaats onder het knopje impressies / inbeslagnames 2008.

Wij van het Epc wensen de jongens succes met de wederopbouw.

Update: Inmiddels weer te beluisteren via de 95.1 MHz. Succes jongens en wichter!

Update: Rond 21:00 werd het station gebeld door Dhr. Barels met de mededeling de zender uit te zetten en dat een 2de dwangsom onderweg was. Het team heeft daarom besloten om de zender uit te zetten. Het Team van Dubbel D bedankt iedereen voor de fijne reacties.

Trefwoorden: dhr barels jongens<< Terug