Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1877

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Twentsche Processing Meetdag editie 3 punt 29 Nov 2007 13:23
Zondag 9 december 2007 is de dag waarop zich de derde editie van de Twentsche processing meetdag zal afspelen in het Twentsche Saasveld.
De derde editie onderscheid zich van voorgaande edities door een nóg hoger informatief gehalte en een nóg professionelere aanpak!

Orban, Omnia, Broadcastwarehouse, Aphex, DHD, D&R, Dateq, Denon Professional, Marantz Professional en een hele schare originele piratenzenders… allen zullen ze dit jaar, geheel belangeloos, hun steentje bijdragen om te tonen wat men "in huis" heeft en waarom soundprocessing ook alweer moet worden toegepast!
Uiteraard zal de nadruk, wederom, liggen op het informatieve gedeelte en de gezelligheid, en niet op de commercie!

Tijdens de meetdag zullen er ook diverse presentaties en demonstraties worden gehouden door de aanwezige "professionele" soundprocessingsvertegenwoordigers, iets wat je niet mag missen!

Voor een gedetailleerder overzicht van het deelnemersveld verwijzen we jullie graag naar de planning en de flyer welke je kunt vinden op website niehoff
Tevens vind u hier de routebeschrijving en setup, en het te gebruiken muziekstuk waarmee u uw processing kunt "tweaken" (ca. 75mb).

Piraten en belangstellenden krijgen tevens de kans om hun "eigen" processing te bekijken op de aanwezige meetapparatuur op de instelsite.
De Fred amateur nodigt u uit voor een gezellig "onderonsje". Hij zal aan de hand van een testtoon uit zijn toongenerator uw apparatuur op de juiste levels instellen. Voor de presets en instellingen van het geluid blijft u uiteraard zelf verantwoordelijk, het instellen van de levels zal dan ook alleen met de testtoon gebeuren, dus zonder muziek! In de tent zullen we hiervoor een aparte ruimte inrichten! Verzocht wordt om uw eigen stereoencoder en stuurzender mee te nemen.

Vanwege de beperkte capaciteit van de instelsite moet één en ander zorgvuldig worden ingepland.
Wij behouden ons het recht om, aan de hand van de inschrijvingen, een selectie te maken.
Voor overige belangstellenden die ook graag de meetdag, of een gedeelte ervan, willen bijwonen, de adresgegevens en setup en de planning vindt u op bovenstaande FTP server.

Wij hopen vele belangstellenden te mogen ontmoeten op de derde Soundprocessing Meetdag te Saasveld!
Met vriendelijke groet'n, Organisatie Twentsche Processing Meetdag

Trefwoorden: twentsche processing meetdag belangstellenden<< Terug