Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
172

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Het Haagse radio archief... punt 13 Feb 2002 20:34
Het idee om een haagsradioarchief.nl op te zette leefde al een paar jaar. We gaan dan terug naar 1996. Internet stond nog in de kinderschoenen en het idee werd door een ex-medewerker van Nova Classic Rock, tevens sponsor van het haagsradioarchief.nl, geopperd. Het leek een heel leuk idee om een site te hebben met oa. fragmenten, foto's ect van stations die in Den Haag een belangrijke rol hebben gespeeld. Het idee was natuurlijk niet zomaar uitvoerbaar. Hoe kom je aan geluidsfragmenten van stations die al heel wat jaren niet meer actief waren? Er werd wat gebeld met wat mensen, oud jocks, die nog wel wat in de kast hadden. Het begin was er.

De geruchten gingen al snel rond over het op te zetten haagsradioarchief. En zoals het wel vaker gaat worden goede ideeen al gauw gecopyeerd cq als eigen idee opgeworpen. Zo waren er wat mensen die meenden dat het idee van hun afkomstig was en zelf een soort haagsradioarchief opstarten, kinderachtig! Zeker omdat wij er naar streven om alles op 1 site te zetten wat voor de bezoekers wel zo handig is.

Helaas spelen eigen belangentjes hier een grote rol in, jammer. Wij ging door met het in beeld en geluid brengen van de Haagse piraten en het resultaat maar er wezen. Ook nu zijn we bezig om het materiaal voor te bereiden voor plaatsing op het haagsradioarchief.nl

We zoeken nog steeds materiaal voor het haagsradioarchief.nl .Mochten er mensen zijn die nog oude opnames hebben op een band of cass. en of foto's neem contact met ons op archivaris@haagsradioarchief.nl .

Voor de site zelf: http://www.haagsradioarchief.nl

Trefwoorden: haagsradioarchiefnl<< Terug