Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1684

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Diverse Stations uit de lucht !! punt 21 Feb 2007 22:03
Vandaag Woensdag 21 februari is het wel raak !! Vanmiddag rond de klok van 4uur kwam de zender Deugniet net terug van zijn werk toen dhr Ebeltjes samen met 2 agenten bij hem op de stoep stond te wachten om de zender in beslag te nemen. De antenne kabel en de voedingskabel was niet eens aangesloten maar ze wisten precies wat er aanwezig moest zijn. De stuurzender en een enkele BLF 278 (enkele mosfet) werd in beslag genomen !!

De gebruikelijke boete van € 1100,- werd ook deze piraat opgelegd en een dwangsom van € 2250,- hangt de piraat boven het hoofd bij een volgende overtreding.


Ook werd in dezelfde straat vanmiddag een grote 27mc amateur uit de lucht gehaald. Hierbij werd werkelijk alles in beslag genomen, de lineair, bassisbak, voeding en tafelmicrofoon werden hierbij in beslag genomen.

Verder zijn er bij enkele andere buurtbewoners nog invallen gedaan waar ook maar een antenne op dak stond, hierbij is verder niks in beslag genomen.

Waarschijnlijk is het melden van diverse storingen uit deze straat de oorzaak geweest van deze grote inbeslagname in dezelfde straat.

Trefwoorden: beslag straat hierbij<< Terug