Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1289

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Friese Piratenzenders uit de lucht !! punt 05 Feb 2005 18:04
De afgelopen week zijn er helaas weer verschillende piratenzenders uit Friesland uit de ether verwijderd:

Afgelopen Donderdagavond, 3 Februari, werd rond 21:30h de illegale radiozender Omegha uit de lucht geplukt. De uit Veenwouden afkomstige etherpiraat kreeg een onverwacht werkbezoekje van Dhr. J. Russchen. Hierbij werd de gebruikte zender in beslag genomen. Het station is inmiddels weer aan de drie meterband gesignaleerd.

Gisteravond, Vrijdag 4 Februari, werd rond 21:50h de illegale radiozender Bullseye het zwijgen opgelegd. De uit Leeuwarden afkomstige etherpiraat moest zijn gebruikte zender inleveren bij Dhr. J. Russchen van het Agentschap Telecom. De geheime zender heeft te kennen gegeven in de toekomst weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Vandaag, Zaterdag 5 Februari, werd rond 16:00h de illegale radiozender Valentino uit de lucht gehaald. De uit Kollumerzwaag afkomstige etherpiraat kreeg net zoals de bovenstaande piratenzenders, een onverwacht werkbezoekje van Dhr. J. Russchen. Hierbij werd de gebruikte zender namens het Agentschap Telecom in beslag genomen. Het is op dit moment niet bekend of men weer aan de drie meterband zullen verschijnen.

Trefwoorden: illegale radiozender afkomstige etherpiraat dhr j russchen gebruikte zender meterband<< Terug