Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
1241

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Impressie Koning Keizer Admiraal punt 15 Dec 2004 21:17
Vanavond brengen wij de sfeer reportage over Koning Keizer Admiraal, geschreven door Wout. Na een paar jaar afwezig te zijn geweest, is hij weer helemaal terug bij Etherpiraten.com, waarvoor hij o.a. impressies voor zijn rekening gaat nemen. Welkom terug !!

Naast de impressie, bieden wij de volledige uitzending van Koning Keizer Admiraal aan in 128 kbps MP3 files. Na vele Emails te hebben ontvangen, hebben wij besloten om de uitzending beschikbaar te stellen aan iedereen die het graag in zijn/haar bezit wil hebben. Hou er alleen rekening mee, dat de 33 files een gezamelijke grote hebben van meer dan 2.5 Gigabyte !! De files zijn te vinden onder de impressie.

Wij wensen iedereen veel luister en lees plezier toe !!

Update: Vanwege de te grote vraag naar de MP3 files, zijn wij genoodzaakt om deze in verschillende etappes aan te bieden. Dit houdt in dat elke dag, een nieuwe file ter download wordt gesteld. De volgende file zal in de nacht van Donderdag op Vrijdag beschikbaar komen, zodat iedereen de tijd krijgt om de eerste 3 files te downloaden.

Trefwoorden: files<< Terug