Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
995

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 03 Jan 2004 17:53
De afgelopen Kerstdagen is erg rustig verlopen met acties van het Agentschap Telecom. De heren zijn eigenlijk voornamelijk bezig geweest in het Westen van het land, waar een aantal stations, naast Hot Radio, toch hun spullen in moesten leveren.

Op Vrijdag 26 December, werd de illegale radiozender Fantasy FM verrast met een werkbezoekje van de heren van het Agentschap Telecom. De uit 's Gravenzande afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de kofferbak van de heren. Naast de gebruikelijk schade, was er ook schade toegebracht aan een ruit, die eruit getikt was, om zo bij de zender te komen. Het is ons onbekend of Fantasy FM nog weer aan de band verschijnt.

Op Zaterdag 27 December, werd de illegale radiozender Radio 's Gravenhage uit de ether verwijderd. De uit Den Haag afkomstige etherpiraat zag zijn gebruikte zender verdwijnen in handen van het Agentschap Telecom. De zender stond opgesteld op het dak van een flatgebouw. Radio 's Gravenhage kennende, zal deze wel weer aan de drie meterband verschijnen in de toekomst.

Op Zondag 28 December, werd de illegale radiozender Laser FM het zwijgen opgelegd. De uit Amsterdam afkomstige etherpiraat, had ondanks het verkrijgen van een machtiging, voor het uitzenden via de kabel vanaf April 2004, toch een zender geplaatst tijdens de feestdagen. De heren van het Agentschap Telecom hebben deze in beslag genomen. Maar lang hebben ze niet genoten van 'hun' geluk. Want een paar uur na de verwijdering van de zender, was Laser FM gewoon weer aan de band, en niet op één maar twee frequenties. Meer informatie omtrendt Laser FM, kan gevonden worden via de Laser FM website.

Ook werd er een dwangsom verbeurd verklaart tijdens de Kerstdagen. Radio Exclusief uit Scheveningen, zag op Vrijdag 26 December, zijn dwangsom verbeurd gaan door de heren van het Agentschap Telecom. Ook Radio Exclusief kennende, zal deze in de toekomst ook gewoon weer aan de drie meterband verschijnen.

Trefwoorden: agentschap telecom heren radio op illegale radiozender fm 's afkomstige etherpiraat zender laser<< Terug