Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
988

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Montagne Omroep Nederland punt 27 Dec 2003 12:37
Vandaag kreeg het Etherpiraten.com Team een telefoontje van Chiel Montagne, bekend van 'Op Volle Toeren' op TROS televisie. Tijdens het telefoongesprek werd duidelijk dat ook Dhr. Montagne het een kwalijke zaak vindt, dat het Nederlandstalige lied niet via de legale, commerciele, zenders te horen is. Daarom is Dhr. Montagne begonnen met het opzetten van zijn eigen publieke omroep, de Montagne Omroep Nederland. 'Volkse Nederlandstalige muziek is erg populair. Het is muziek recht uit het hart. Toch worden de artiesten niet of nauwelijks onder de aandacht van het RTV publiek gebracht, dan enkel door de piratenzenders. Wij gaan radio en televisieprogramma's maken voor een doelgroep die door alle omroepen niet of nauwelijks wordt bediend', aldus Montagne.

Voor een vergunning binnen de publieke omroep, heeft men wel leden nodig. Daarom roepen wij ook iedere liefhebber van het Nederlandstalig lied op, om lid te worden van de MON, zodat deze naast de bestaande piratenzenders, ook aandacht kan gaan brengen voor het Nederlandstalig lied. Meer informatie en een invul formulier is te vinden op de Montagne Omroep Nederland website.

Etherpiraten.com zal binnenkort een aparte pagina binnen de site plaatsen, met nog meer informatie over de dingen die men wil gaan doen binnen de MON. Ook gaan wij een praatje maken met Dhr. Montagne, zodat wij van hem zelf horen waarom hij zijn omroep in het leven wil roepen. Wij zijn in iedergeval al lid geworden van de omroep, jullie toch ook ??

Trefwoorden: montagne dhr lied omroep<< Terug