Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
968

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Twentse piraten moeilijk klein te krijgen !! punt 10 Dec 2003 21:29
Sinds de start in Maart 2003 van de actie Etherflits van het Agentschap Telecom is gebleken dat de Twentse piratenzenders niet klein te krijgen zijn. Er zijn minder piratenzenders in de lucht sinds de actie, maar het succes is veel minder dan in andere regio's in het land.

Landelijk gezien is het illegale gebruik van de ether, volgens het Agentschap Telecom, met 75 procent afgenomen. Met name in Gelderland en Brabant is de etherpiraterij bijna verdwenen. Maar in het Noord-Oosten, voornamelijk in Twente, blijft het dweilen met de kraan open, aangezien er vele piratenzenders zijn gaan samenwerken.

Het enige waar wij als Etherpiraten.com een vraagteken bij zetten, is het verkrijgen van de 75 procent afname van het illegaal gebruik van de ether. Ok, het is stiller geworden in de ether, dat zal niemand ontkennen, maar ten eerste was de geschatte aantal piratenzenders al zwaar onder de maat, volgens ons wordt er wel eens vergeten dat er nog steeds nieuwe piratenzenders aan de band komen en dat er piratenzenders zijn die na hun inbeslagname gewoon terug komen. Misschien dat wij hier een keer antwoord op krijgen, op het verkrijgen van deze percentage.

Trefwoorden: piratenzenders ether<< Terug