Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
924

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Blonde Parel: Extra informatie !! punt 23 Oct 2003 22:31
Gisteren melden wij al de inbeslagname van de Blonde Parel uit Klazienaveen. De etherpiraat was op het moment van de inbeslagname niet aan de band. Vandaag moest de eigenaar van de zender zich melden op het politie buro, aangezien hij niet aanwezig was ten tijde van de inbeslagname.

Tijdens dit gesprek is er naar voren gekomen dat de politie in Klazienaveen tegenwoordig veel klachten krijgen over storing. Daarop volgende is het Agentschap Telecom een onderzoek gestart. Vorige week Donderdag werd tijdens dit onderzoek, de Blonde Parel uitgepeilt, tijdens de vaste Donderdagavond uitzending. Op dat moment kon het Agentschap Telecom geen politie ondersteuning krijgen, en hebben daarom maar besloten om door middel van een speciaal huiszoekingsbevel de zender zes dagen na de peilactie, in beslag te nemen. Dhr. Ebeltjes van het Agentschap Telecom was hier bij aanwezig.

De Blonde Parel betreurt de gang van zaken, zeker omdat de etherpiraat al meer dan 6 jaar, elke Donderdagavond zijn plaatjes in de ether bracht zonder gepakt te worden. Maar de woordvoerder van het station heeft ons wel telefonisch laten weten in de toekomst weer aan de drie meterband te zullen verschijnen.

Trefwoorden: inbeslagname blonde parel agentschap telecom<< Terug