Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
898

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 11 Oct 2003 17:52
Afgelopen week zijn er weer enkele piratenzenders uit de ether verwijderd door het Agentschap Telecom:

Vorige week Zaterdag, 4 Oktober, werd rond 19:50h de uit Assen afkomstige etherpiraat Pelikaan het zwijgen opgelegd. Na 22 jaar, elke zaterdagavond te hebben gedraaid, nam Dhr. van der Star namens het Agentschap Telecom de gebruikte zender in beslag. Het station heeft ons telefonisch laten weten waarschijnlijk door te zullen gaan met het draaien van hun programma's.

Op Dinsdag 7 Oktober werd de uit Den Bosch afkomstige geheime zender Mexico uit de ether verwijderd. Radio Mexico, die 24h per dag in de lucht was, zag zijn gebruikte zender verdwijnen in de handen van de heren van het Agentschap Telecom. We hebben helaas nog geen contact weten te leggen met het station, dus is het onbekend of het station weer retour zal komen aan de drie meterband.

Ook werd op Dinsdag 7 Oktober de uit Arnhem afkomstige radiopiraat Contact voor de tweede keer binnen een aantal weken, uit de lucht gehaald. Ook hier verdween de gebruikte zender in de auto van het Agentschap Telecom. Tevens werd bij Radio Contact de opgelegde dwangsom ook verbeurd verklaart. Ook bij dit station hebben wij nog geen reactie mogen ontvangen.

Op Zondag 5 Oktober werd de illegale radiozender De Blonde Man uit 2e Exloermond door de heren van het Agentschap Telecom uitgepeild en zag zijn dwangsom verbeurd verklaart worden. Van dit station is het ons ook onbekend of men door gaat met het brengen van hun programma's.

Trefwoorden: agentschap afkomstige telecom gebruikte zender station contact<< Terug