Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
859

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 26 Aug 2003 00:59
De afgelopen week zijn er weer een aantal piratenzenders door de sterke arm der wet uit de ether verwijderd. Want, het Agentschap Telecom is van mening dat de actie 'Etherflits' aan het slagen is. Ahum, 161 zenders zijn er inderdaad uitgehaald sinds het begin van de actie, maar vergeten de heren dat minstens de helft daarvan al weer retour is aan de drie meterband ?? En dat er wekelijks nieuwe zenders bij komen ?? Afijn, desondanks blijven de heren van het Agentschap Telecom actief met het uitpeilen van de geheime zenders:

Op Maandag 18 Augustus, werd de uit Appingedam afkomstige piratenzender De Vrolijke Stratenmaker uit de lucht gehaald. De gebruikte zender werd in beslag genomen. Het is op dit moment onbekend of het station zal wederkeren.

Op Woensdag 20 Augustus, werd de uit Klazienaveen afkomstige etherpiraat Rosetta rond 15:50h verrast met een werkbezoekje. Dhr. Ebeltjes van het Agentschap Telecom nam de gebruikte zender in beslag. Het is op dit moment onbekend of het station door gaat met het draaien van het Nederlandstalige lied.

Op Donderdag 21 Augustus, werd de uit Veenwouden afkomstige piratenzender Pandora uit de ether verwijderd. Dhr. J. Russchen nam namens het Agentschap Telecom de zender in beslag. Ook van dit station is het onbekend of men doorgaat.

Op Vrijdag 22 Augustus kreeg de Breekijzer de twijfelachtige eer om voor de vierde keer zijn dwangsom verbeurd te zien gaan. De uit Leeuwarden afkomstige etherpiraat heeft een aantal weken geleden al zijn zend en audio apparatuur moeten inleveren bij Dhr. J. Russchen, maar was al weer snel retour aan de band. De Breekijzer kennende, zal hij gewoon doorgaan met het draaien van het Nederlandstalige muziek.

Afgelopen Zondag, 24 Augustus, werd voor de tweede keer dit jaar de Amsterdamse weekend station Laser FM volledig uit de lucht gehaald, inclusief studio. Rond 13:10h werd zowel op de zendlokatie als het studio adres een inval gedaan. Op allebei de adressen werd alles in beslag genomen door de heren van het Agentschap Telecom. Het is onbekend wanneer het dansbare weekend station voor Groot Amsterdam weer terug zal komen, maar Laser FM kennende, zal dat niet lang op zich laten wachten.

Trefwoorden: agentschap telecom heren op afkomstige zender beslag onbekend station dhr<< Terug