Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
858

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 15 Aug 2003 21:32
In Twente wordt er tegenwoordig veel gerapport tussen verschillende piratenzenders, iets wat in de vroegere jaren veelvuldig werd gedaan. Maar ook tijdens deze DX sessies, is het mogelijk om uit de lucht gehaald te worden.

Vandaag, Vrijdag 15 Augustus, werden enkele zenders verrast door een werkbezoekje van Dhr. T. Brouwer van het Agentschap Telecom. Bij de uit Overdinkel afkomstige piratenzender Apollo, werd rond 13:30h de gebruikte zender in beslag genomen. Ten tijde van de inval was de zender niet aan de band. Een woordvoerder van het station heeft ons telefonisch laten weten toch gewoon door te zullen gaan en een nieuwe zender aan te schaffen.

Een uurtje later werd ook de uit Losser afkomstige etherpiraat Napoleon verrast en nam Dhr. T. Brouwer rond 14:34h de gebruikte zender in beslag. Ook bij deze piraat, stond de zender ten tijde van de inval niet aan. Radio Napoleon heeft aangegeven gewoon door te zullen gaan.

Verder werd er ook een inval gedaan bij Piraten Team de Struisvogels uit Overdinkel door Dhr. T. Brouwer. De gebruikte zender is in beslag genomen maar verdere informatie over de inbeslagname is op dit moment niet bekend.

Trefwoorden: dhr brouwer gebruikte zender beslag inval<< Terug