Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
853

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 08 Aug 2003 21:51
De afgelopen weken zijn de heren van het Agentschap Telecom weer op pad geweest om enkele piratenzenders de mond te snoeren:

Op Dinsdag 29 Juli, werd voor de vierde keer in 14 weken de uit Arnhem afkomstige piratenzender Bellamy uit de ether gehaald. Dhr. Heemskerk nam namens het Agentschap Telecom rond 12:10h de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van het station heeft ons laten weten toch gewoon door te zullen gaan, ondanks de verhoogde acties tegen de piratenzender.

Donderdag 31 Juli, is net iets na middernacht de uit Scheveningen afkomstige piratenzender Exclusief voor de tweede keer binnen een zeer kort tijdsbestek uit de ether verwijderd. Dhr. W. van Essen nam namens het 'Etherflits' Team de gebruikte zender in beslag. Naast de zender werd ook de complete studio in beslag genomen. De woordvoerder van het station, dat inmiddels 13 jaar bestaat, heeft ons laten weten gewoon door te zullen gaan.

Op Zondag 3 Augustus, werd de uit Amersfoort afkomstige Radio Atletico uit de lucht gehaald door het Agentschap Telecom. De gebruikte zender werd in beslag genomen. Het is op dit moment onbekend of het station zal terugkomen op de drie meterband.

Afgelopen Maandag 4 Augustus, is de Piraten Combinatie Enschede uit de lucht geplukt door de heren van het Agentschap Telecom. De gebruikte zender werd ook bij deze piratenzender in beslag genomen. Het is onbekend wanneer het station weer te beluisteren zal zijn.

Op Dinsdag 5 Augustus werd de uit Nijmegen afkomstige etherpiraat Monza uit de ether verwijderd. De heren van het Agentschap Telecom namen de gebruikte zender in beslag. De woordvoerder van Radio Monza was niet in de gelegenheid om ons te woord te staan deze week, dus op dit moment is het onbekend wanneer het station weer te beluisteren zal zijn.

Gisteren, Donderdag 7 Augustus, werd de uit Tilburg afkomstige Clos FM uit de lucht gehaald. De piraat, die 24h per dag uitzendt via de 99.70 FM, moest zijn zender inleveren bij de heren van het Agentschap Telecom. Clos FM kennende, zal deze zeer snel weer retour komen, zoals bij de vorige inbeslagnames.

Verder kregen de volgende piratenzenders de meest gehate brief onder de Nederlandse Etherpiraten, de dwangsom:

Op Zondag 27 Juli werd de dwangsom van de Vrijbuiter uit Balkbrug verbeurd verklaart. Het is op dit moment onbekend of het station gewoon door zal gaan met het brengen van de muzikale programma's.

Op Vrijdag 1 Augustus was het de beurt aan de uit Gieterveen afkomstige etherpiraat Dakota om een dwangsom in ontvangst te nemen. De piraat heeft laten weten het voorlopig rustig aan te doen.

Trefwoorden: heren agentschap telecom op afkomstige piratenzender ether gehaald gebruikte zender beslag woordvoerder station lucht onbekend fm<< Terug