Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
787

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel TegenFlits punt 22 May 2003 19:41
Nog twee nachtjes slapen en het is zover. Op Zaterdag 24 Mei, om 11:00h, zal de demonstratie TegenFlits van start gaan. Op het Maliveld te Den Haag, zal er gedemonstreerd worden tegen de Etherflits actie van het Agentschap Telecom, die sinds 12 Maart de Nederlandse Etherpiraterij in zijn macht houdt.

Tijdens deze demonstratie zullen er een tal van artiesten optreden, waaronder: Het IJssel Duo, Tina Rosita, Sandra, Henk Damen, Ali Osram, Jannes en vele anderen. Het geheel zal gepresenteerd worden door Jennifer, Befje van Abnormaal.

Ook zal via de 104.2 FM verslag worden gedaan door TegenFlits FM. Met impressies, interviews en uiteraard muziek. Het signaal zal waarschijnlijk ook via het Internet worden doorgestuurt door o.a. Double Z, zodat de mensen die helaas niet aanwezig kunnen zijn, gewoon thuis kunnen meeluisteren hoe de dag zal verlopen.

Tevens heeft de organisatie achter de actiegroep TegenFlits te kennen gegeven na de demonstratie gewoon door te zullen gaan. Men gaat o.a. een gesprek houden met tweede kamer leden en men zal een stichting in het leven roepen. Hier wordt nader op in gegaan in de nabije toekomst.

Ook is het duidelijk geworden dat dit weekend de demonstratie de nodige media aandacht gaat krijgen. Verschillende omroepen hebben al te kennen gegeven er aandacht aan te besteden. Bij deze willen wij iedereen oproepen om zoveel mogelijk de items op te nemen, zodat wij deze in de loop van volgende week kunnen plaatsen, voor de mensen die het gemist hebben. Informatie hierover kan worden verkregen via de Email.

Rest ons alleen nog het TegenFlits Team veel succes toe te wensen met hun actie op Zaterdag 24 Mei a.s. !!!!

Trefwoorden: demonstratie tegenflits<< Terug