Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
768

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 07 May 2003 23:08
Ook vandaag werd de Nederlandse Etherpiraterij besproken en beschreven:

In de Hoogeveensche Courant van vandaag, Woensdag 7 Mei, stond er een artikel met het kopje: 'Agentschap haalde zeventig radiopiraten uit de lucht', die hier te lezen valt.

De Tubantia zette vandaag, Woensdag 7 Mei, Radio Oranje uit Enschede in het licht. Men schreef een artikel over het feit dat voorlopig Radio Oranje niet meer te beluisteren zal zijn. Het artikel: 'En dan is Radio Oranje toch stil', is hier te lezen.

De actiegroep TegenFlits heeft vandaag aangekondigd dat de demonstratie, die eerst op Zaterdag 10 Mei a.s. gepland stond, verschoven zal worden naar Zaterdag 24 Mei. Men hoopt op deze manier iets meer tijd te hebben om de demonstratie goed voor te bereiden. Dit verklaarde een woordvoerder van de actiegroep ook tegenover Radio West vandaag, Woensdag 7 Mei. Het interview is hier te downloaden.

Ook plaatste de Telegraaf, in de speciale Twente editie: 'Twente Vandaag', op Woensdag 7 Mei een artikel met deze kop. De rest van het artikel kan hier (deel 1) en hier (deel 2) bekeken worden.

Trefwoorden: woensdag 7 artikel radio oranje<< Terug