Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
766

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 06 May 2003 19:24
Het wordt wat rustiger met de berichtgeving over de Nederlandse Etherpiraterij in de media, maar de afgelopen dagen zijn er toch enkele dingen gezien en gehoord:

Op Maandag 5 Mei, nam het Hoogeveensche Courant de moeite om het artikel 'Al veel radiopiraten uit de lucht gehaald' te plaatsen. Deze is hier te bekijken.

Radio West uit de Haaglanden kreeg op Maandag 5 Mei interesse in de Nederlandse Etherpiraterij sinds het bekend is geworden dat de actiegroep TegenFlits a.s. Zaterdag 10 Mei gaat demonstreren in Den Haag. Eén van de woordvoerders werd in de uitzending gehaald om het één en ander uit te leggen. Het interview is hier te downloaden.

Vannacht, Dinsdag 6 Mei, werd het volgende teletext bericht gelezen op het Info Kanaal van Stadskanaal. De pagina is hier te bekijken.

Steeds meer artiesten betuigen hun steun aan de moeilijke situatie van de Nederlandse Etherpiraterij. Zo ook De Spelbrekers. Sinds gisteren is hun actie nummer 'Als we nu niets doen (TegenFlits)' uitgekomen. Het nummer is hier te downloaden. Eén van de leden van De Spelbrekers is zelf ook actief met een piratenzender, genaamd Mi Amigo. Men zou het op prijs stellen als er reacties op het nummer achtergelaten werd in het gastenboek van Mi Amigo.

Trefwoorden: nederlandse etherpiraterij<< Terug