Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
765

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherflits actie Agentschap Telecom NIET ten einde !! punt 06 May 2003 19:03
Gisteren maakten wij melding over het feit dat er een mogelijkheid zou bestaan dat de 'Etherflits' actie van het Agentschap Telecom vroegtijdig zou worden beëindigd. Uiteraard hebben wij ons best gedaan om dit te bevestigen en na een telefonisch gesprek het de persvoorlichter van het Agentschap Telecom kunnen wij het volgende mededelen:

'De actie 'Etherflits' gaat gewoon door, ondanks de berichten die in den ronde zijn gegaan. We zijn gewoon van plan om het jaar vol te maken. De bedoeling is dat alle illegale radiozenders het zwijgen wordt opgelegd. Ook zullen wij met regelmaat via de media laten weten hoe de actie verloopt. Tevens willen wij er extra bij zeggen dat deze actie al twee jaar in de planning stond. Dat het nu samenvalt met de zerobase/veiling, heeft niets met de actie 'Etherflits' te maken. Gewoon een samenloop van omstandigheden dat het nu tegelijk valt.'

Aldus de persvoorlichter van het Agentschap Telecom. Helaas, maar waar. Het is nog steeds oppassen geblazen voor de Nederlandse Etherpiraterij, u bent gewaarschuwd !!

Trefwoorden: 'etherflits' actie agentschap telecom<< Terug