Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
762

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 04 May 2003 13:11
Afgelopen Vrijdag, 2 Mei, is er een interview geweest met een woordvoerder van de actiegroep TegenFlits op Radio 100, een vrije radio zender, zoals ze zichzelf noemen, uit Amsterdam. Het bijna half uur durende interview is hier te beluisteren.

De Drentse zanger Henkie W, heeft voor de piratenzenders een nummer opgenomen getiteld: 'Etherflits'. Dit als steuntje in de rug in de moeilijke tijden waar de Nederlandse Etherpiraterij zich in bevind. Het nummer is hier te downloaden. We hopen dat ook dit nummer vaak gedraaid zal worden !!

Het Veronica Team zal vanavond, net zoals vorige week, gewoon te beluisteren zijn via de 87.7 FM. Daarnaast is de piratenzender begonnen met het online brengen van de Telecommunicatie Wet/Algemene Bestuursrecht/Wet Economische Delicten. Men hoopt op deze manier alle piratenzenders in Nederland een stukje informatie te geven over wat er nu wel of niet mag. Per dag worden er twee pagina's beschikbaar gesteld. Dus hou je zelf op de hoogte van de Nederlandse Wetgeving en doe je voordeel hier mee !!

Trefwoorden:<< Terug