Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
759

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 01 May 2003 22:18
Nog nooit kreeg de Nederlandse Etherpiraterij zoveel media aandacht als de afgelopen maand. De afgelopen dagen zijn er weer verschillende berichtgevingen geweest omtrendt de piraterij en actie 'Etherflits' van het Agentschap Telecom.

Zoals eerder vermeld, heeft het programma Netwerk, een bijdrage uitgezonden op Nederland 1. Het audio gedeelte was al ter download beschikbaar gesteld, maar vanaf heden kan ook het video gedeelte gedowload worden. De bijdrage van afgelopen Maandag, 28 April, is hier verkrijgbaar.

In het huis aan huis blad 'Week in, Week uit', van de gemeente Borger - Odoorn, Coevorden, was er een rouw advertentie geplaatst voor het Pitalo Team uit Schoonoord, die op Zondag 20 April uit de lucht werd gehaald. Ook werd er een artikel geschreven over de terugkeer van het Veronica Team, na de inbeslagname tijdens de razzia in Drenthe. Het artikel 'Etherpiraat Veronica Team zendt vanuit het bos', is hier te lezen.

En we blijven even bij het Veronica Team, want naast een radio interview met Radio Drenthe afgelopen Maandag, 28 April, had men ook een TV interview met de regionale omroep. Voor iedereen die het gemist heeft, is het TV interview met TV Drenthe hier te downloaden.

Trefwoorden: team veronica drenthe interview tv<< Terug