Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
757

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 01 May 2003 21:59
De afgelopen dagen was de Nederlandse Etherpiraterij het gesprek van vele media programma's. In het programma 'Volkoren Radio' van Radio Westerwolde waren afgelopen Zaterdag, 26 April, Robot & Andrea en Brescia & Wielewaal te gast, om het één en ander uit te leggen over de Etherflits actie van het Agentschap Telecom. Het interview is hier te downloaden.

Radio Drenthe had afgelopen Maandag, 28 April, een interview met het Veronica Team over het feit dat men Zondag gewoon weer aan de band zaten, na hun ruwe inbeslagname van afgelopen Woensdag, 23 April. Het interview is hier te beluisteren.

Op Maandag 28 April, heeft het RTL4 programma Editie NL ook aandacht besteed aan de Nederlandse Etherpiraterij. Voor de mensen die het gemist hebben, kunnen het item hier bekijken. Voor de mensen die enkel het audio gedeelte willen horen, kunnen dat hier downloaden. (Bij deze willen wij de drie mensen bedanken die ons het item toe hebben gezonden)

Ook heeft het programma Netwerk, een bijdrage geleverd over de piraten. Deze bijdrage werd gisteravond, Maandag 28 April, uitgezonden op Nederland 1. Voor de mensen die het gemist hebben, het videobestand zal later deze week ter download verschijnen. Voor de mensen die niet kunnen wachten, is hier alvast het audio gedeelte te downloaden.

Trefwoorden: interview downloaden maandag 28<< Terug