Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
732

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel In de Media punt 17 Apr 2003 23:14
Steeds meer komt de benarde situatie van de Nederlandse Etherpiraterij in de media. In steeds meer kranten vind je een artikel, steeds meer TV en radio stations gaan er aandacht aan besteden. Een kleine greep uit wat er de afgelopen dagen te lezen, zien en te horen viel.

Afgelopen Dinsdag, 15 April, was dit bericht op de teletext pagina's van TV Drenthe te lezen.

Ook stond er in de Tubantia van afgelopen Dinsdag, 15 April, weer een stuk over de Nederlandse Etherpiraterij. Het artikel met het kopje: 'Alle zenders onder de hamer, zo moet het is hier te lezen.

In het Dagblad van het Noorden, had men op Dinsdag 15 April, het volgende artikel geplaatst met het kopje: 'Nederland reservaat voor radiopiraten'.

TV Drenthe heeft een reportage gemaakt over de Nederlandse Etherpiraterij. Afgelopen Dinsdagavond, 15 April, was o.a. de Brescia & Wielewaal, Robot & Andrea en uiteraard het Agentschap Telecom aan het woord. Voor iedereen die het gemist heeft, is hier het audio gedeelte van de reportage te downloaden.

Ook Nederland 1 heeft een item uitgezonden over de Nederlandse Etherpiraterij. Wederom, voor iedereen die het gemist heeft, kan het audio gedeelte van het item, wat op Dinsdag 15 April is uitzonden, hier downloaden.

Trefwoorden: nederlandse etherpiraterij artikel dinsdag 15<< Terug