Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
73

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Zenders in en uit de lucht (Tweede Kerstdag) !! punt 27 Dec 2001 00:00
Vandaag wederom een compilatie van enkele gebeurtenissen die we mochten ontvangen.

Rond 22.28h is Laser FM weer uit de lucht. Wat hier de oorzaak van is, is op het moment van schrijven niet bekend. Check hun website voor de meest actuele informatie.

Power FM 91.6 is uit de lucht. Niet door Divisie Telecom, maar door technische problemen. Omdat de medewerkers met de kerst ook andere verplichtingen hadden, werd er geen poging meer ondernomen om de zender weer terug in de lucht te brengen. Voor meer informatie en live stream voor als ze weer terug zijn, klik hier.

Digitaal Hit FM is een station die tot oud en nieuw in de lucht zal zijn. Uitgezonden wordt er via de 99.6 FM in stereo. Ondanks het weinig vermogen dat er gebruikt word, is het station toch nog ver te ontvangen. Probeer het station maar eens te ontvangen.

In en rond Amsterdam zijn ook genoeg zenders te beluisteren. Zo is Dynex FM ism Melody FM te beluisteren via de 92.0 FM en net zoals vorig jaar, is ook Dance FM weer in de lucht. Via 96.05 FM zend dit station weer de beste dance muziek uit.

Helaas krijgen wij op dit moment weinig nieuws uit het Oosten en Noorden van het land, ook al zijn daar ook vele zenders hun speciale uitzendingen aan het verzorgen. Hou iedereen in Nederland op de hoogte van wat er bij jou in de omgeving gebeurd, door te mailen naar info@etherpiraten.com. Het word zeer op prijs gesteld !!!

Tot zo ver

Trefwoorden: ontvangen fm lucht station<< Terug