Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
721

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Piraten uit de lucht !! punt 09 Apr 2003 22:17
Gisteravond, Dinsdag 8 April, is rond 21:30h de uit Leeuwarden afkomstige etherpiraat Atletico uit de ether verwijderd. Dhr. J. Ruschen van het Agentschap Telecom nam de gebruikte zender in beslag. Het is op dit moment onbekend of het station weer retour zal komen.

Vanavond, Woensdag 9 April, is rond 19:30h de radiopiraat Optimaal uit Gieterveen uit de lucht gehaald. Na amper drie plaatjes te hebben gedraaid, stonden de heren van het Agentschap Telecom aan de deur. Tijdens dit werkbezoekje namen ze de zender in beslag. Optimaal was voor de vierde keer in de lucht en de bedoeling was om met regelmaat Gieterveen en omgeving te voorzien van de nodige muziek. De eigenaar van de zender heeft ons telefonisch laten weten even de boete af te wachten, maar toch weer terug te komen.

Ook werd vanavond, Woensdag 9 April, rond 19:30h de uit Markelo afkomstige Testpiraat uit de ether gehaald. De Testpiraat was sinds 18:00h aan het rapporten met andere zenders uit de omgeving, toen Dhr. W. van Essen van het Agentschap Telecom een onverwacht werkbezoekje aflegde in de studio. De gebruikte FM zender werd in beslag genomen. De Testpiraat heeft ons telefonisch laten weten toch weer retour aan de band te komen, al kan dat een tijdje gaan duren. Luister hier voor de laatste woorden van de Testpiraat tijdens de inval.

Trefwoorden: agentschap telecom zender beslag testpiraat<< Terug