Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
630

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Promotie Nederlandstalige Artiesten punt 18 Feb 2003 18:45
De Nederlandse Etherpiraterij is ontstaan omdat men ontevreden was met de publieke zenders. Deze besteden haast geen aandacht aan de Nederlandstalige artiest, ondanks het feit dat in deze genre heel veel goede muziek wordt gemaakt. Dus als de publieke en commerciƫle zenders het niet willen draaien, dan doen de Nederlandse Etherpiraten dat wel.

Met dit gegeven willen wij ook ons steentje bijdragen. Vanaf nu kan iedere bestaande en/of beginnende artiest zijn of haar CD door ons laten promoten. Dit zal geheel kostenloos gebeuren. Omdat we weten hoe moeilijk het is om als artiest zijn of haar muziek aan de man te brengen, proberen we samen met de nodige informatie over de artiest zelf, de laatst uitgebrachte CD aan een groot publiek voor te stellen, namelijk de Nederlandse Etherpiraten. Deze zenders, verdeeld over het hele land, kunnen er voor zorgen dat uw muziek gehoord wordt door miljoenen luisteraars.

Ook kunnen piratenzenders met een eigen CD serie contact met ons opnemen, zodat wij hun serie onder de aandacht kunnen brengen. Ook zal dit kostenloos gebeuren. Voor meer informatie over het promoten van uw CD, kunt u contact opnemen met het Etherpiraten.com Team.

Het eerste Nederlandstalige artiesten duo die wij belichten is 'Toe Maar'. Een korte omschrijving over het duo, plus enkele fragmenten van de aangeboden CD staat nu online. Log in en help de 'Toe Maar' door het kopen en draaien van hun platen.

Trefwoorden: nederlandse zenders artiest cd<< Terug