Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
563

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Etherpiraat van het jaar 2002 punt 30 Dec 2002 15:10
De stemmen zijn geteld en de uitslag is binnen en dit is de top 3:

1) Robot & Andrea - Stadskanaal
2) Laser FM - Amsterdam
3) Eendracht - Utrecht

Dit jaar was het verschil groter dan andere jaren, dit had onder andere te maken met de successen van Robot en Andrea in het jaar 2002. De goed gevulde feesttent heeft aan het einde van het jaar een boel extra stemmen opgeleverd. Jammer genoeg had het winnende station van vorig jaar, Laser FM, niet voldoende in de eindstrijd over om nog kans te maken op de felbegeerde titel. Opvallend was de score te noemen rondom de Eendracht uit Utrecht, het station onder leiding van Danny de Zwart steeg met stip naar de nummer drie notering. Helaas niet voldoende om de winnaar Robot en Andrea van de 1e plaats af te stoten.

De Robot & Andrea hebben inmiddels de bokaal en het Etherpiraten.com overlevingspakket in ontvangst genomen en binnenkort zal hiervan een impressie verschijnen.

Robot & Andrea, nogmaals van harte gefeliciteerd met het behalen van de titel 'Etherpiraat van het jaar 2002' !!!

En uiteraard gaan wij in het nieuwe jaar weer met frisse moed weer verder met een nieuwe ronde. Dus vanaf 1 Januari 2003 kan er weer gestemd worden voor de verkiezing 'Etherpiraat van het jaar 2003'. Iedereen, veel succes !!!

Trefwoorden: robot andrea<< Terug