Welkom piraten liefhebber, maak een account of login voor meer info!!
3621

Etherpiraten Nieuws (Archief)

nieuws artikel Radio Landzicht Friesland uit de ether! punt 15 Nov 2017 10:09
2017-11-15-fotolandzicht.jpgGistermorgen rond de klok van 11:30 uur is er een einde gemaakt aan een uitzending van "Radio Landzicht", het station verzorgde een onbemande uitzending via de 98.20MHz. Ditmaal was het Agentschap Telecom een tweetal keren aanwezig op de locatie om zo de mensen achter het station uit de spreekwoordelijke tent te lokken. De eerste actie vond al voor dag en douw plaats rond de klok van 03:30 (half vier) op maandagochtend, de dongel voor het internetsignaal werd uit de computer genomen. Dit was waarschijnlijk gepland in de hoop dat er iemand zou langskomen verantwoordelijk voor de zender om de muziek weer in orde te maken.

Helaas voor het Agentschap heeft de vroege actie geen resultaat gehad en bleef het rustig nabij de zender, om overuren te voorkomen zijn de ambtenaren rond 11:30 uur alsnog overgegaan tot het ontmantelen van de 350 watt sterke zelfbouw zender. Naast de zender is de gebruikte computer en de eerder verwijderde dongel in beslag genomen en verdwenen in de kofferbak van de VW variant van de heren. De antenne bleef tijdens deze actie achter op de gebruikte locatie maar is later op de middag alsnog verwijderd door de gebouwbeheerder.
 
Het geheel lijkt dus op een nieuwe insteek van het Agentschap Telecom, meer moeite doen om de persoon achter een onbemande illegale zendlocatie te pakken en zo de gemaakte kosten te verhalen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee...

Namens Etherpiraten.com succes met een eventuele wederopbouw en tot horens!

Trefwoorden: agentschap actie zender<< Terug